برنامه های قریب برای ریاست فدراسیون فوتبال اعلام شد
نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا،قریب یك نسخه از برنامه های خود را با عنوان 'اخلاق مداری، تفكر حرفه ای و همبستگی ملی' در اختیار ایرنا قرار داد.

برنامه قریب به شرح زیر است:

حال كه بر اساس علاقه قلبی برای خدمت به جامعه فوتبال و تأكید و تأیید پیشكسوتان جامعه ورزش، به رقابت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال روی آورده ام، برای آشنایی عزیزان مجمع، یك نسخه از برنامه های بنیادی و اساسی خود را كه در جهت تحقق اهداف كلان این فدراسیون تدوین گردیده است، جهت استحضار تقدیم می دارم.

بر شما عزیزان پوشیده نیست كه برنامه ریزی، تلاش شبانه روزی، استقبال از نوآوری و خلاقیت، ارتباط موثر با خانواده فوتبال، مسوولان و رسانه ها و همچنین آموزش علمی لازمه گسترش، تعمیم و توسعه رشته ورزشی فوتبال در سراسر كشور و دستیابی به مدارج بالای ترقی در این رشته پرطرفدار و ارتقاء جایگاه قاره ای و جهانی فوتبال كشور عزیزمان ایران است. اینجانب تلاش خواهم نمود، با استفاده از نقطه نظرات كارشناسان و همراهی و همكاری با باشگاهها و هیات های فوتبال و به كار گیری نیروهای توانمند، فوتبال ایران زمین را به جایگاهی كه شایسته آن است، رهنمون باشم.

امید است كه با توكل به خداوند متعال، حمایت مردم و استفاده از تمامی ظرفیت های دستگاهها و نهادهای دولتی، غیر دولتی و بخش خصوصی و همچنین با مشاركت فعالانه اعضاء محترم مجمع و سایر دلسوزان رشته محبوب فوتبال گامهای اساسی و بلندی در جهت ارتقاء سطح كیفی فوتبال ملی و باشگاهی و همچنین معنی دار سازی ، «همبستگی وغرور ملی» برداشته شود .

چشم انداز، اهداف و برنامه های پیشنهادی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران؛

فهرست مطالب :

1- ارزشهای حاكم و فرهنگ سازمانی

2- تعاریف

3- مقدمه

4- فوتبال پدیده ای چند وجهی

5- كاركردهای فوتبال

5.1- كاركرد اجتماعی

5.2- كاركرد سیاسی

5.3- كار كرد اقتصادی

5.4- كاركرد فرهنگی

6- اهداف فدراسیون فوتبال

7- وظایف فدراسیون فوتبال

8- چشم انداز

9- فرآیند كلی برنامه

10- تجزیه و تحلیل SWOT

10.1- نگاهی به وضعیت فوتبال در وضع موجود

10.2- جدول SWOT

10.3- ارزیابی عوامل داخلی و خارجی

11- اهداف كلان

12- برنامه های كوتاه مدت (یكساله)

13- برنامه های میان مدت (چهار ساله)

14- برنامه های بلند مدت (ده ساله)

15- راهبرد اصلی ارزشهای حاكم و فرهنگ سازمانی

اخلاق مداری، تفكر حرفه ای و همبستگی

خرد جمعی، خلاقیت، شجاعت و دقت در تصمیم‌گیری

روحیه كارگروهی و هم افزایی ، تلاش مجدانه و صادقانه

اعتماد، انضباط، امانت داری و اخلاق حرفه ای

دانایی، توانایی، شایسته سالاری

روحیه فرایندمحوری و نتیجه گرایی

شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی

رعایت منافع ملی، اجتماعی و سازمانی

تلاش، تعلیم، تربیت، شكوفایی

تعاریف :

برنامه ریزی راهبردی SWOT

در برنامه‌ریزی راهبردی، به ترتیب چشم اندازVision))، رسالت(Mission)، اهداف(Objectives)، راهبردها(Strategies)، عناوین برنامه‌ها (Projects )و فعالیتها (Activities) برای سازمان یا تشكل مورد نظر تعریف می‌گردد.

چشم انداز و رسالت بر مبنای نظر بالاترین مرجع تصمیم گیر (كه می‌توان اساسنامه مصوب مجمع عمومی در نظر گرفت) تعیین می‌شود. اهداف نیز بر اساس رسالت تعیین شده مشخص می‌شود. درواقع رسالت یا ماموریت، وظایف كلی و دور نمای فعالیتهای تشكل را مشخص می‌كند و اهداف، مسیرهای رسیدن به این رسالت می‌باشد.

برای تعیین راهبردها، ابتدا نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها و تهدیدها (Strength, Weakness, Opportunity, Threats ) با نگاهی به فضای داخلی و عوامل بیرونی بررسی می‌شود كه بر مبنای آن و با استفاده از ماتریس SWOT، راهبردها استخراج می‌گردد:

هر راهبرد در زیر مجموعه یكی از اهداف، روش رسیدن به هدف را مشخص می‌سازد. شناسایی ذینفع‌های درونی و بیرونی نیز به شناسایی عوامل كمك می‌نماید. پس از آن برای رسیدن به هر راهبرد، برنامه‌هایی مشخص می‌شود كه لازم است زمانبندی و بودجه گذاری آنها نیز انجام شود.

مقدمه:

فوتبال در جهان امروز از یك ورزش خاص به یك پدیده جهان شمول وبی بدیل تبدیل شده است. كشورهای توسعه یافته برای استفاده از این پدیده قدرتمند، برنامه های ویژه ای پیش بینی نموده اند كه در توسعه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، توسعه زیرساخت ها ، توسعه صنعت توریسم ،افزایش درآمد سرانه ملی و... نقش بسزایی ایفاء میكند.

باتوجه به اهمیت فوتبال تعیین رویكردهای محوری توسعه فوتبال جمهوری اسلامی ایران و مقایسة آن با رویكردهای كشورهای دیگر وارائة رویكردهای مناسب برخاسته از ارزش های حاكم بر جامعه وظیفه اصلی فدراسیون فوتبال می باشد.

فوتبال پدیده ای چند وجهی:

بسیاری فوتبال را به عنوان «ورزش اول» و «پرطرفدارترین ورزش ایران» نام می‌برند. در زندگی بسیاری از ایرانیان فوتبال بروز و ظهور دارد، كه نماد آنها را می توان در رسانه های مختلف دیداری، شنیداری و نوشتاری ملاحظه كرد. فوتبال به عنوان یك پدیده، دارای كاركردهای زیادی می باشد كه شناخت این كاركردها و نحوه تعامل آنها با پدیده های اجتماعی می تواند برای بسیاری از معضلات جامعه مشكل گشا باشد. در اوایل و تا مدتها كاركرد اصلی و چه بسا تنها كاركرد فوتبال سرگرمی و لذت بود اما با گذشت زمان از تاثیر گذاری این كاركرد كاسته و به كاركردهایی نظیر كاركردهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی افزوده شد به طوریكه فوتبال تبدیل به پدیده ای شده است كه توانسته كل جهان را تحت تاثیر خود قرار دهد .

كاركردهای فوتبال/كاركرد اجتماعی:

یكی از كاركردهای ورزش بالا بردن نشاط و همبستگی ملی است و كشورهاییكه از تعدد اقوام برخورداند ، از ورزشهای گروهی و بویژه از فوتبال بعنوان بالا بردن وحدت ملی استفاده می كنند و اگر امروزه فوتبال به عنوان نمادی برای ”جهانی شدن ” نام برده می شود برای این است كه تمامی بازیكنان از نژادها ، قوم ها ، مذاهب ، ملیتها ، كشورها و فرهنگ های مختلف را دور هم جمع می كند و تحت قواعد یكسان و جهانی به مسابقه می پردازند .

بیاد داریم كه در روز هشتم آذر ماه 1376 مردم ایران پس از موفقیت تیم ملی فوتبال در برابر تیم استرالیا، با شور و شوقی كم نظیری به شادمانی و پایكوبی پرداختند . این شور وشوق در ایران شاید كم سابقه بود از آن زمان تا كنون مردم بعد از هر پیروزی به خیابانها آمده و با واكنش های عاطفی شادمانی می كنند . اما طرف دیگر این قضیه نیز صادق است، گاهاً می بینیم كه همین رفتارها مسیر دیگری یعنی ناهنجاری در پیش می گیرد . ناهنجاریها و آشوب های بعد از فوتبال امروزه بعنوان یكی از مهمترین دغدغه های دولت ها بعد از برگزاری فوتبال می باشد.

درست است كه یكی از كاركردهای ورزش ارتقای شادابی و نشاط ملی است ولی همین نشاط موقعی به بحران تبدیل میشود كه جوانان جزء بهانه فوتبال چیزی برای بروز شادی و هیجانات خود پیدا نكنند. امروزه فوتبال برای تماشگران به عنوان وسیله ای برای تخلیه هیجانات مورد استفاده قرار می گیرد و اگر درست هدایت شود از آسیب های كه ممكن است بر اجتماع وارد سازد ، كم خواهد نمود.

كاركرد سیاسی:

بسیاری از سیاستمداران معتقدند برای برقراری رابطه بین دو كشور ، یكی از بهترین ابزار و وسیله ها فوتبال است. این امر نشان می دهد كه این ورزش گروهی برای مقاصد سیاسی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد، چرا كه مسابقه بین دو تیم كشور در واقع مسابقه بین دو ملت است. دست دادن بازیكنان دو كشور با یكدیگر، لباس عوض كردن، دادن هدیه به یكدیگر و حضور مسئولین رده بالای كشور در بازی فوتبال می تواند زمینه ایجاد نوعی رابطه بین كشور ها باشد .

كاركرد اقتصادی:

یكی از كاركردهای فوتبال، بهبود وضعیت اقصادی كشورها می باشد . فوتبال بعنوان بخش پیشتاز ورزش، می تواند اقتصاد را رونق بخشد. چرا كه فوتبال در زمینه ایجاد نیروی انسانی سالم نقش مهمی ایفا می كند و همچنین به انسانها یاد می دهد تا چگونه برای رسیدن به اهداف خود مشكلات را كنار گذاشته و بر تنبلی فائق آمده و بصورت گروهی در جهت تحقق اهداف فعالیت نمایند. در بعد كلان نیز كاركرد اقتصادی می تواند بركل جامعه تاثیر گذار باشد. اگر عده ای از فوتبال بعنوان صنعت یاد می كنند، برای این است كه دارای كاركردهای مناسب در جهت اشتغال زایی، افزایش درآمد سرانه و ... می باشد.

به عنوان مثال حدوداً سه ماه قبل از برگزاری جام جهانی در آلمان كلیه هتل های این كشور رزرو شده و دو میلیون توریست وارد این كشورشده است و برای نزدیك به 20 هزار نفر شغل موقت ایجاد شده است و بر اساس همین شواهد كارشناسان معتقدند بعد از برگزاری جام جهانی نرخ رشد ناخالص ملی آلمان افزایش یافت كه در بهبود نسبی اوضاع اقتصادی این كشور نقش مهمی داشت.

كاركرد فرهنگی:

یكی دیگر از كاركردهای فوتبال، كاركردهای فرهنگی آنست كه با رعایت اصول تعلیم و تربیت و مدیریت می تواند در جهت رعایت قانون، انضباط، صمیمیت و تلاش گروهی برای رسیدن به موفقیت اثر گذار باشد. بطور مثال برگزاری جام جهانی فرصتی را برای كشورها بوجود می آورد كه تمدن و فرهنگ خود را به جهانیان معرفی كنند. فوتبال امروزه دنیا وفرهنگ خود را می سازد و قواعد خاص خود را بر ملت ها حاكم می نماید.

ما خاطرات جام جهانی سال 2006 آلمان را از یاد نبردیم و هنوز هم عكس ها و پوسترهای آن دوره را دربسیاری از فروشگاهها و منازل می توان مشاهده كرد. در اكثر رقابتها قبل از شروع بازی در كنار اجرای زنده موسیقی، نقشه و موقعیت جغرافیای و جمعیت و آثار باستانی تیم های حاضر از طریق رسانه ها به مردم ارائه می شود. برای بسیاری از جامعه شناسان فوتبال شكل كوچك شده ای از جامعه است كه در آن می توان به ویژگیهای افراد آن جامعه دست یافت. مطمئناً رفتار بازیكنان و تماشاگران حامی آنها و نوع برخورد با یكدیگر می تواند نشان دهنده جزئی از رفتارهای یك ملت باشد.

اهداف فدراسیون فوتبال :

1- گسترش و توسعه پایدار فوتبال و سایر رشته‌های مرتبط و همچنین ارتقاء، نظارت و كنترل برنامه‌های آن در سراسر كشور با هدف توسعه و تعمیم بازی جوانمردانه، اتحاد و یگانگی، ارتقاء ارزش‌های انسانی، فرهنگی و آموزشی بخصوص از طریق برنامه‌ توسعه و جوانان.

2- حمایت از منافع اعضاء.

3- احترام به مفاد اساسنامه فیفا و جلوگیری از نقض قوانین، مقررات، كدهای اخلاقی، دستورالعمل‌ها و تصمیمات اتخاذ شده توسط فیفا، كنفدراسیون ‌و فدراسیون و همچنین احترام به قوانین بازی و حصول اطمینان از اینكه كلیه اعضاء از قوانین یاد شده تبعیت و پیروی می نمایند.

4- جلوگیری از بروز اقدامات و گسترش روش‌ها و رویه‌هایی كه تمامیت و یكپارچگی مسابقات و فعالیت‌ها را به خطر بیندازد و یا به شكلی، حقوق فدراسیون را تضییع و زیر سوال می‌برد.

5- مبارزه علیه خشونت، تبانی، فعالیت های غیر قانونی، نژاد پرستی، دوپینگ و هر نوع تبعیض.

6- حمایت مادی و معنوی از بازیكنان و سایر دست اندركاران این رشته.

وظایف فدراسیون فوتبال :

1- سازماندهی كلیه مسابقات در سطح ملی و برگزاری و نظارت بر كلیه مسابقات رسمی و دوستانه در سراسر كشور بر اساس قوانین و مقررات مشخص و دقیق.

2- تدوین قوانین و مقررات فنی و عمومی لازم و حصول اطمینان از اجرای آن.

3- مدیریت كلیه ارتباطات بین المللی ورزش كه در ارتباط با فدراسیون است.

4- میزبانی و یا شركت در مسابقات بین المللی و سایر مسابقات در كلیه سطوح.

5- حصول اطمینان از اینكه تمامی اعضا، باشگاه ها، بازیكنان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی،‌كادر فنی،‌ مدیران، مدیران فنی و بدنسازان، فیزیوتراپها، آژانس های بازیكنان، آژانس های برگزاری مسابقات و تمام دیگر افراد مرتبط، به اساسنامه، مقررات،‌كدهای اخلاقی و دستورالعملهای فدراسیون، كنفدراسیون و فیفا احترام می گذارند.

6- توسعه و نظارت بر مدارس فوتبال

7- انطباق مقررات فنی و مسابقاتی رشته‌های فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی با آخرین مقررات بین المللی كه توسط برد بین المللی به تصویب می رسد.

8- برگزاری و نظارت بر كلاس‌ها و دوره‌های آموزشی و تكمیلی به منظور ارتقا سطح دانش، تجارب و توانمندی مربیان، داوران، مدیران وسایر دست اندركاران.

9-گزینش ورزشكاران نخبه و طراز اول كشور در رده‌های سنی مختلف به منظور تشكیل تیم‌های ملی بر مبنای دستورالعمل‌های مصوب انتخاب ورزشكاران ملی.

10- طراحی نظام ملی كشف، جذب و پرورش استعدادها و نظارت بر اجرای آن.

11- نظارت بر فرآیند برگزاری لیگ‌های مختلف در سراسر كشور.

12- برگزاری یا شركت فعال در مجامع بین‌المللی، كنگره‌های علمی، تحقیقاتی و دوره‌های آموزشی.

13- تهیه و تدوین برنامه بلندمدت، میان مدت و تدوین برنامه‌ و تقویم عملیاتی و اجرای آن.

14- تعیین مربیان تیم‌های ملی و نظارت بر نحوه عملكرد و پشتیبانی تیم‌های ملی در رده‌های سنی مختلف بر اساس دستورالعمل های مربوطه.

15- توسعه و به روز رسانی ICT و بانك اطلاعات و آمار ورزشی.

16- صدور مجوز و نظارت فنی بر فعالیت‌های رشته های تحت پوشش در قلمرو ارگان‌ها، نهادها، موسسات و سازمان‌های دولتی و وابسته به دولت، نهادها و موسسات عمومی غیردولتی و باشگاه‌های خصوصی عضو.

17- تشكیل كمیته های دائمی و موقت مختلف در فدراسیون.

18- انتشار كتب، جزوات، نشریات آموزشی و نشر اخبار و ترجمه قوانین بین‌المللی.

19- سیاست گذاری، نظارت و ارزیابی عملكرد هیات‌های فوتبال استانها.

20- انجام فعالیت‌های بازاریابی، اقتصادی، بازرگانی، تولیدی، تجاری، تبلیغاتی و درآمدزایی به منظور تقویت بنیه مالی فدراسیون.

21- تلاش در جهت جذب كمك‌های مردمی و خدمات داوطلبانه.

22- تلاش برای پوشش كلیه گروه‌ها و ورزشكاران رشته مربوطه به عنوان عضو.

23- تلاش جهت كسب كرسی‌های بین‌المللی و حفظ آن.

24- صدور مجوز فعالیت در كلیه زمینه‌ها در رشته‌های تحت پوشش برای اعضا.

25- بررسی صلاحیت و صدور مجوز فعالیت متقاضیان نمایندگی‌های مرتبط با رشته های تحت پوشش نظیر نقل و انتقالات، برگزاری مسابقات و غیره.

چشم انداز:

ارتقاء جایگاه فوتبال كشور به قدرت اول قاره آسیا و تداوم حضور در جام جهانی

فرآیند كلی برنامه :

برای تحقق اهداف كلان ارائه شده در قالب چشم انداز، برنامه های كوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین گردیده است كه در ادامه ملاحظه خواهید نمود:

تجزیه و تحلیلSWOT:

برای تدوین برنامه مناسب (كوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت)، بررسی ”وضع موجود“ ضرورت اساسی دارد . جهت تبیین این مهم، در برنامه ریزی های استرات‍ژیك، از تكنیك SWOT استفاده می شود. این مفهوم می‌تواند برای تجزیه و تحلیل موقعیت به عنوان یك ورودی در فرایند برنامه‌ریزی استراتژیك در سطح عالی سازمان مورد استفاده قرار گیرد.

SWOT مخفف كلمات نقاط قوت (S=Strengths)، نقاط ضعف (W=weaknesses) ، فرصتها (opportunities) و تهدیدات (T=threats) است. S.W.O.T عموماً به دو دسته عوامل خارجی و داخلی طبقه‌بندی می‌شوند. فرصتها و تهدیدات مربوط به عوامل خارجی بوده و نقاط قوت و نقاط ضعف مربوط به عوامل داخلی سازمان هستند.

نگاهی به وضعیت فوتبال در وضع موجود:

الف - امور فنی

تیم ملی فوتبال بزرگسالان: حذف از رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2012

تیم ملی فوتبال امید: حذف از مرحله مقدماتی با اشتباه فدراسیون فوتبال

تیم ملی فوتبال جوانان: حذف از مرحله مقدماتی جام جهانی 2010

تیم ملی فوتبال نوجوانان: حذف در بازیهای قهرمانی آسیا 2011

تیم ملی فوتسال: صعود به دور دوم و مقام ششم در رده بندی

تیم ملی فوتبال ساحلی: حذف در دور مقدماتی جام جهانی

تیم ملی فوتبال بانوان : حذف به دلیل عدم هماهنگی برای پوشش اسلامی

تیم ملی فوتسال بانوان: نایب قهرمانی غرب آسیا 2011

لیگ قهرمانان: كاهش دو سهمیه ایران بدلیل ضعف در ارائه اطلاعات و عدم پیگیری در توسعه زیر ساخت ها/ ب- امور اقتصادی:

چالشهای اساسی نسبت به كسب درآمد پایدار برای باشگاهها

عدم تناسب بین بودجه جاری و سرمایه گذاری باشگاهها

ج- امور تشكیلاتی:

عدم انسجام لازم بین اركان مدیریتی فدراسیون

پراكندگی تصمیم سازی و تصمیم گیری در فدراسیون

عدم ارتباط ارگانیكی بین فدراسیون و باشگاهها

عدم وحدت رویه و فقدان توجه به اصول فنی در انتخاب مربیان تیم های ملی

جدول SWOT/ نقاط ضعف:

1- عدم استفاده از امكانات مالی موجود برا ی تامین نیازهای فوتبال

2- عدم تناسب تعداد تیم های لیگ برتر با امكانات سخت افزاری فوتبال كشور

3- فقدان سیستم های مدیریت فناوری اطلاعات در فوتبال

4- برگزاری فشرده لیگ برتر فوتبال كشور

5- تعاملات فدراسیون با فیفا و كنفدراسیون فوتبال آسیا

6- عدم سرمایه گذاری باشگاهها در تیم های پایه

7- فقدان پشتوانه سازی برای رده های مختلف تیم های ملی

نقاط قوت:

1- جایگاه فوتسال ایران در جهان

2- بكارگیری مربی تراز اول در سطح تیم ملی

3- وجود تماشاگران علاقمند

4- وجود اسپانسرهای بالقوه فوتبال

5- حضور اسپانسرهای دولتی در فوتبال

6- توانایی بالقوه استعدادهای مدیریتی، مربیگری، بازیگری و داوری (آقایان و بانوان)

7- توجه ویژه رسانه های شنیداری، دیدای و نوشتاری به فوتبال

تهدیدها:

1- عدم هماهنگی های لازم بین سازمانهای مرتبط با امر ورزش در كشور

2-عدم توجیه سرمایه گذاری كلان بخش خصوصی در فوتبال

3- رویكرد نتیجه گرایی در فوتبال

4- بروز مسایل غیر اخلاقی و دوپینگ

5- ظهور قدرتهای جدید در فوتبال آسیا و پیشرفت مستمر رقبا

6- وضعیت درآمدزایی باشگاهها

7- كمبود امكانات و تجهیزات سخت افزاری فوتبال

8- عدم دستیابی به استانداردهای AFCبرای باشگاهها و كاهش سهمیه آسیایی

فرصتها:

1- جایگاه مناسب اداری تشكیلاتی فدراسیون در كشور، كنفدراسیون آسیا و فیفا

2- رسیدگی به جمعیت جوان و مستعد كشور

3- اصل 44 قانون اساسی و سند چشم انداز 20 ساله توسعه اقتصادی اجتماعی

4- وجود طرح جامع و سند چشم انداز ورزش كشور

5- توان اقتصادی كشور و حمایت بخشهای دولتی و خصوصی از فوتبال

ارزیابی عوامل داخلی و خارجی:

با توجه به وضعیت ”نامطلوب“ فوتبال كشور و همچنین فاصله قابل ملاحظه با كشورهای هدف (ژاپن و كره جنوبی)، اهداف كلان، برنامه های كوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت جهت نیل به جایگاه ”مطلوب و مناسب“ فوتبال كشور و مرتفع گردیدن فاصله با كشورهای هدف تدوین گردیده است كه رئوس آنها عبارتست

اصلاح ساختار بودجه ای فدراسیون و باشگاه ها:

استاندارد سازی و بهبود وضعیت امكانات و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری فوتبال كشور براساس شاخص های AFC

بهبود وضعیت فوتبال در تمامی رده های سنی جهت قهرمانی در رقابتهای آسیا و حضور مداوم در جام جهانی (فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی)

ارتقاء سطح علمی مدیران، مربیان و داوران فوتبال كشور

ایجاد پورتال جامع فوتبال كشور و استفاده از فناوری اطلاعات

برنامه های كوتاه مدت (یكساله)

صعود به بازیهای جام جهانی برزیل 2014

قهرمانی فوتسال آسیا و صعود به جام جهانی 2012 تایلند

میزبانی مسابقات نوجوانان آسیا در سال 1391

صعود تیم های نوجوانان و جوانان به رقابتهای جهانی

اقدامات لازم در جهت افزایش سهمیه حضور در باشگاههای آسیا

توجه ویژه به فوتبال و فوتسال یانوان برای ارتقا در رنكینگ فیفا و تلاش بمنظور رفع موانع بانوان محجبه در میادین بین المللی

بهبود ساختار اداری و تشكیلاتی فدراسیون

متناسب سازی تعداد تیم ها در لیگ های مختلف با ظرفیت و زیرساختهای فوتبال كشور بمنظور سودمند نمودن مسابقات

تكریم جایگاه پیشكسوتان فوتبال

آموزش و ترویج فرهنگ ضد دوپینگ

تلاش در جهت اصلاح ساختار باشگاههای كشور جهت اخذ پروانه حرفه ای براساس شاخص های AFC

تشكیل اتاق فكر با مشاركت فعالانه:( روسای پیشین فدراسیون، هیاتهای فوتبال، مربیان، مدیران، رسانه ها، نخبگان و اساتید دانشگاه)

اهتمام در جهت ارتقا وضعیت آكادمی ملی فوتبال

آموزش اعضا فدراسیون اعم از هیاتهای ورزشی،باشگاهها، مدیران، داوران، مربیان، بازیكنان و تماشاگران در ابعاد فنی، اجرایی، پزشكی

اهتمام ویژه جهت تصاحب كرسی های از دست رفته و موثر در AFC

تعامل با وزارتخانه های آموزش و پرورش، كار، رفاه و امور اجتماعی، دفاع و پشتیبانی و علوم و تحقیقات و فناوری بمنظور برگزاری مناسب مسابقات آموزشگاهی، كارگری، دانشجویی و نیروهای مسلح و ورزش روستایی

تعامل سازنده و دوجانبه اصحاب رسانه

برنامه های میان مدت (چهار ساله)

كسب درآمد پایدار در فدراسیون فوتبال و باشگاهها

تقویت نقش هیات های استانها در امور فوتبال كشور

تقویت آكادمی ملی فوتبال ایران با استفاده از روشهای علمی

تقویت تیم ملی امید و صعود به بازیهای المپیك 2016 و تعامل با كمیته ملی المپیك، AFC و FIFA

برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم به منظور حضور در فینال جام جهانی فوتسال

تعامل هدفمند با سازمانهای برگزار كننده مسابقات آموزشگاهی، دانشگاهی، كارگری، نیروهای مسلح و ورزش روستایی

ارتقا و بهنگام سازی پورتال اطلاعاتی جامع فوتبال كشور

جذب و تشویق حامیان مالی جهت تقویت بنیه مالی فدراسیون، هیات ها و باشگاهها

ارتقاء كیفیت نظام آموزشی فدراسیون جهت هیاتهای فوتبال، مدیران، باشگاهها، مربیان، داوران و بازیكنان، تماشاگران و رسانه ها

جمع بندی و نتیجه گیری:

با توجه به نقش محوری باشگاهها در برنامه های كوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت فدراسیون، عبور از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب آینده كه متضمن تحول و تغییرات زیر بنایی و اساسی در نحوه تامین منابع باشگاهها و همچنین نحوه هزینه كرد باشگاهها می باشد، موجب برقراری توازن و تعادل بین منابع دولتی و خصوصی (اسپانسرها و فعالیتهای اقتصادی ورزشی) و نحوه هزینه كرد باشگاهها می گردد.

این مهم زمینه ساز تحقق اهداف كلان ارائه شده پیشنهادی فدراسیون خواهد گردید و جایگاه فوتبال ملی را در جدول ارزیابی عوامل داخلی و خارجی از وضعیت تدافعی و نامطلوب كنونی به وضعیت توسعه ای و مطلوب آتی ارتقا خواهد بخشید.

3783**1440





:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: